fbpx

eyespycopyandcontentwriter.rs

copy and content writer

Dobrodošli u eyespycopyandcontentwriter.rs! Zovem se Nevena Bošković Petrović i tu sam da budem Vaš strateški partner. Zajedno možemo da učinimo da Vaše reči zablistaju, pretvarajući Vaše prvobitne tekstove u žive reči, dajući im značenje i lični karakter.
Iako sam po struci diplomirani pravnik – master, moje srce i oči pripadaju slovima, knjigama, kao i menjanju sveta kroz pisanje tekstova. Ovo je razlog iz koga sam 2019. godine odlučila da prestanem potragu za idealnim poslom i uložim svoje znanje, iskustvo i kreativnost u započinjanje sopstvenog biznisa.
U eyespycopyandcontentwriter.rs naći ćete platformu u okviru koje možete da unajmite profesionalnu i sertifikovanu copywriterku i content writerku, spremnu da u Vaše reči unese sjaj i iskru kroz adekvatno uređeno, formatirano i kreativno pisanje.

ŠTA MOGU DA URADIM ZA VAS?

Napišem kreativni tekst koji će Vašem brendu dati njegov lični glas i tonalitet.

Povećam Vašu prodaju kroz ubedljive, jasne i sadržajne tekstove.

Napišem sadržajni materijal za Vaš blog, vebsajt, ili stranicu/ profil na nekoj od društvenih mreža koji će zainteresovati Vašu ciljnu publiku.

Dopunim Vaš prelepi dizajn privlačnim tekstovima koji će privući pažnju.

Lektorišem Vaše materijale u cilju održanja profesionalnog i uredničnog stila i duha.

Sastavim sve vrste pisanih materijala za Vaš biznis ili brend.

 

★Nevena Bošković Petrović

KAKO DA UGOVORITE NAŠE USLUGE

ODABERITE

Vašu željenu uslugu

ZATRAŽITE

Vašu besplatnu procenu cene

PREUZMITE VAŠU PROCENU

Primite Vašu besplatnu procenu cene

Nakon što dobijete našu besplatnu procenu cene, ukoliko se slažete sa istom, kao i rokovima, i odlučite da sarađujete sa nama, eyespycopyandcontentwriter.rs će Vam poslati link sa zahtevom za plaćanje u cilju pokrivanja 50% procenjene cene kako bi počeo sa radom na projektu. Kada završimo posao, poslaćemo Vam drugi link kako bismo pokrili preostalih 50% troškova. Ovaj drugi ostatak uplate treba izvršiti u roku od 3 dana od dana kada Vam pošaljemo završeni projekat.

POPUNITE SLEDEĆI FORMULAR

ZATRAŽITE SVOJU BESPLATNU PROCENU CENE

Saznajte najnovije vesti iz sveta copywritinga i content writinga!

Često postavljana pitanja

Ovde su predstavljena neka od najčešćih pitanja u vezi naših usluga.

Ukoliko ne pronađete informaciju za kojom tragate ili imate dodatna pitanja u vezi usluga koje eyespycopyandcontentwriter.rs nudi, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo odgovorili na sve Vaše nedoumice.

eyespycopyandcontentwriter.rs je Vaša 3 u 1 platforma sa najboljom praksom u copywritingu, content writingu i lektorisanju, koja je tu da poboljša i unapredi Vaše komercijalne, profesionalne i lične tekstove.

Zdravo, ja sam Nevena Bošković Petrović, Vaš strateški partner u copy i content writingu. Kao profesionalni i posvećeni freelancer, spremna sam da učinim da Vaše reči zablistaju! Ukoliko biste želeli da me bliže upoznate, kliknite  OVDE

Ugovaranje naših usluga je jednostavno kao, recimo, pravljenje limunade. Sve što treba da uradite jeste da popunite upitnik, zatim Vam mi šaljemo besplatnu procenu cene, Vi izvršite uplatu online, i gotovo – počinjemo sa radom na ulepšavanju Vaših reči!

Nakon što primite našu besplatnu procenu cene, zamolićemo za uplatu 50% od ukupne cene usluge kako bismo počeli sa radom na Vašem projektu. Ukoliko se slažete sa navedenim uslovima, poslaćemo Vam link preko koga možete da izvršite plaćanje upotrebom kreditne ili debitne kartice, elektronskog čeka ili putem transfera preko banke.

KONTAKTIRAJTE NAS DANAS!

nevena@eyespycopyandcontentwriter.rs

eyespycopyandcontentwriters.rs je spreman da odgovori na sve Vaše nedoumice
i pitanja u vezi naših usluga. Molimo Vas da nam pošaljete poruku ili pišete direktno
na našu email adresu.